Kábeltelevízió és Internet szolgáltatás

Kábeltelevízió

Kábeltelevízió csomagok akár havi 800 Ft-tól. HŰSÉGIDŐ NÉLKÜL! További információért kattintson a gombra, vagy érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Továbbiak

Internet

Internet csomagjaink elérhetők már 3255 Ft/ hó- tól. HŰSÉGIDŐ NÉLKÜL! Kábeltelevízió előfizetőink részére KEDVEZMÉNYT biztosítunk. Az akció részleteiért kattintson a gombra, vagy érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Továbbiak

Telefon


  • Hamarosan elérhető szolgáltatásunk kínálatában!


Továbbiak

Bemutatkozás

A Gelka-Hírtech Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 1990 június 11-én került bejegyzésre a Zala megyei Cégbíróságon.

Vállalkozásunk fő tevékenységi köre: kábeltelevíziós hálózatok üzemeltetése, építése, továbbá híradástechnikai berendezések javítása.

Büszkén mondhatjuk, hogy - a kábeltelevíziózás hőskorában - az elsők között voltunk Magyar országon ezen a szakterületen.

A kábeltelevíziózás jövőjét a hálózatokon nyújtható szolgáltatások kibővítésében látjuk. A kisebb települések új csillagpontos hálózatait egy optikai törzshálózattal kapcsoljuk össze, melyen az Internet és műsorjelek (későbbiek folyamán digitális műsorjelek) egy központi fejállomásról jutnak el az előfizetőkhöz. Ügyfeleink igényeiknek megfelelően választhatnak a hálózaton kialakított műsorcsomagok között. A kábeles műsorjel szolgáltatás előnye más hasonló szolgáltatásokkal szemben, hogy egy háztartáson belül akár több televízió készülék is üzemeltethető egymástól függetlenül.

Vállalatunk jelenleg több mint 40 település területén üzemeltet kábeltelevíziós hálózatot. Cégünk ezen KTV hálózatok egy részét már átépítette, a mai kor követelményeinek megfelelő technikai eszközök alkalmazásával.

A szolgáltatást földrajzilag Dél-Zalában és Somogy megye északi részén végezzük, a Nemzeti Hírközlési Hatóság által jóváhagyott Általános Szerződési Feltételek alapján.

Távlati terveink között szerepel az összes általunk üzemeltetett hálózat korszerűsítése, és optikai hálózattal történő összekötése.

 

Hírek

 

Galamboki és zalakarosi előfizetőink FIGYELEM!

2017. július 1-től a Gelka- Hírtech Kft. új előfizetői csomagokkal jelenik meg a Műsor és Internet szolgáltatás területén.

Pályázati támogatás segítségével kiépített új regionális optikai hálózatán :

 

  • szélesebb műsorkínálattal
  • digitális televíziózással
  • nagyobb sávszélességgel ajánlja szolgáltatásait hálózatán Önöknek

MINDEN KÁBELTELEVÍZIÓ ELŐFIZETŐNK RÉSZÉRE AZ INTERNETBEKÖTÉS INGYENES!

Kérnénk a lent letölthető csomagválasztó lapokat visszaküldeni címünkre, vagy a kiválasztott csomagot névvel, címmel e-mailben elküldeni a gelkanet@hotmail.com-ra.

Elérhetőség

 

+36 93/516-112Pályázat


Irodáink

Nagykanizsa, Platán sor 4.

 Hétfő- Péntek: 8:00- 16:30


Nagykanizsa, Sabján Gyula u. 

Hétfő- Péntek: 8:00-13:00, 15:00-16:00